Він сказав тільки, що воно було маленькі дівчатка голі правильним. Але я був упертий. Я почав дивитися уважно. Коли ви сидите зі мною і допомогли зробити наші курси, я дивився на розкол особливо коли нахилився і показав себе перед очима і величезними грудьми. І її грудей були дійсно вражаючими. Через тиждень, протягом ванни, коли я скінчив, пральна моєю спиною, в обійми знову і запитав, чи можу я прати її. Моє прохання, благаючи очі велике враження на неї. Поки ніхто не бачив цього одна дівчина чи жінка, гідна уваги та любові. Ми попросили її зіграти дискотека. Це був все той же. А тепер 13-річний хлопчик намагається знайти кошти, що інші не бачать і гола річна дівчинка не намагатися побачити. Підсвідомо вона відчувала, що якщо ми дозволимо Юрек мити тому на цьому не закінчується. Але в той час як потреба в любові, як риба у воді, такі як дихання. Так що дбав про хлопчик налив любові до нього, і він odwzajemniał. Він любив притискати до себе на ніч з нею, і вона читала казки, а пізніше книги, дивитися телевізор разом з ним. Тепер, Jurek, а також охоплює wtulając голову на руки, дивлячись блакитними очима і в перший час її, не знаючи, що робити. Заборонити або погодитися з його проханням. Наприкінці тихим голосом відповів: - Не сьогодні. Через голи дівчинки відео тиждень початку навчального року і зупинився. Моя мати була змушена залишити терміново на кілька днів у відрядження, і я залишився наодинці з Анною. Це був один з численних відряджень. Ганна вирішила. Вона закрила двері, закрив штори ліворуч, екрановані вікна. Увечері, після вечері, прийшов до мене в кімнату і спитав: - Ви все ще хочете мити моєю спиною?. Я був здивований пропозицією. Ми думали, що не посмів би це зробити. Крові почав швидко блимати, і мій член почав скорочуватися голі дівчата відео . - Так, Ганна, - я сказав йому встати на ноги і злегка поліпшив свій пеніс, який був повністю. Ми пішли з ванними кімнатами. Ганна повільно, але вірно почав розстібати podomki кнопки дивився весь час, і подивитися, що створюється враження, для мене. У перший раз це зробив, перш ніж людина, хоча він був ще хлопчиком. Він був готовий на все, що я прошу Jurek. Кожна кнопка має показали своє тіло, тіло, як жадібний любові. Коли скинув халат і ліф наопашки, Jurek очі здавалися голі дівчата 12 на дві частини. Низька зняла білизна і стояв абсолютно голий перед Jurek. Він був високого зросту, мав гарний товсті ноги, широкі стегна, плоский живіт, широкі груди. Jurek Це було вже занадто багато. До цих пір збуджений пеніс naprężył так сильно, до кінчика вийшов зі штанів.