Я живу зі своєї матері і домогосподарки, Анна в будинку. Матерів протягом усього дня, а не в себе вдома, тому що робота по вечорах у своїй компанії пробили опівдні на обід. Це на голи дівчинки початку червня, за три тижні закінчується шкільних уроків, і тому перед їх повернулися в свої будинки. Я відкрив двері ключами. У ванній кімнаті пролунав воду. Це, ймовірно, прийняв душ Енн бо спека була невблаганна вранці. Я пішов на кухню і взяв склянку і пляшку з холодильника oranżady. Повернувшись до кімнати, я помітив, що двері відчиняються, і ванна, що Ганна витерла волосся рушником. Поряд з рушником не носити нічого. Він був голий. Він був 26-річного максимуму, дуже пухнаста брюнетка, з товстими ногами, великі стегна, плоский живіт і широкі груди. Фен, який витер рушником, був довгий і густий. Незважаючи на пишність була красива, струнка жінка. Я остовпів, тому що я ніколи не дівчинки фото голи бачив голої жінки, і так тісно. Поки, я іноді бачив відео еротичні фільми з колегою, але тепер, коли я побачив голі у всій своїй красі, кров почала швидко блимати храмів і мій пеніс мій naprężył. Ганна навіть не помітив мене, і я все ще дивився зчарувала, зокрема в Італії, на стику ноги і не міг зробити будь-який крок. Я не знаю, скільки він узяв, може бути, кілька разів, і, можливо, через кілька хвилин. Ганна, закривши за собою двері у ванну, тільки тепер помітив моєї присутності. М'які закричав, покритий рушником і швидко побігла до своєї кімнати, а після трохи назад, щоб халат. У той час я пішов у вітальню, сів і швидко почав пити лимонад з пляшки. Ганна була маленькою rozłoszczona. Нинішня ситуація більше, ніж мені, коли я пояснив раніше повернутися додому, але через кілька більше посмішок, і коли все це жарт, коли він похвалив відмінній формі, незважаючи на пишність. Тепер, я пішов у фото голих дівчат ванну прийняти душ, тому що я був охолонути. Ганна, через деякий голі дівчинки років час відправився у ванну мити спину - Я завжди купався так як він приєднався до нас, коли мені було п'ять років, - але тепер, після кількох хвилин, що сталося, інакше він вже дивився. Я бачив жінку серед жінок Rubensian цифра була дуже привабливою жінкою. А тепер я почав захоплюватися всі дами - дуже молодий і старші - усі BBW. Я не міг забути голий вигляд після виходу у ванну. Двома днями пізніше, коли ви миєте за моєю спиною і тихо сказав: якщо б я міг бути другим ногу маленькі голи дівчинки назад прання. Він був трохи здивований і шокований, за моєю пропозицією, але не зобов'язаний, після досягнення.